Alcobarrier

AlcobarrierAlkalmanként, minden nap iszol alkoholt, vagy nem tudsz ellenállni még reggel sem az alkoholnak? Az alkoholizmus óriási probléma és egyfajta függőség is, amelyen nehéz túljutni.   Különböző módszerek vannak az alkoholfüggőség kezelésére. De segíthetsz te is magadon, még a leggyakrabban előforduló termékekkel is.  Az egyik ilyen az Alcobarrier. Ez tényleg hatásos?

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi az az Alcobarrier?

A gyártó az állítja, hogy ez egy nagyon hatásos termék, amely segít hatékonyan megszüntetni az alkoholfüggőséget. A termék tartalmaz sok más összetevő mellett borostyánkősavat és növényi mézgát. Mindkét összetevő segít eltávolítani a méreganyagokat a testünkből.  Ráadásul mivel az alkohol valójában az egész testünket beszennyezi, ez a termék nagyon jótékony hatású.

Mégis, az Alcobarrier-nek még ennél is több jótékony hatása van. Segítenie kell megszabadulnod az alkohol iránti vágytól. Tartalmaz egy nagyon érdekes növényi összetevőt – articsóka kivonatot. Ennek a kivonatnak az a feladata, hogy megszüntesse az alkoholtól való lelki függést. A termék jelentős mennyiségű B6 vitamint is tartalmaz. Ebből a vitaminból nagyon gyakran van hiányuk azoknak az embereknek, akik túl sok alkoholt fogyasztanak és szükségük van ennek a gyors pótlására.  Ennek a vitamin szintjének a növelése a testben azt jelenti, hogy az ember könnyedén megszabadulhat az alkoholfüggőségtől.

Hogyan kell használni az Alcobarrier-t?

A ternék vízben oldódik. Egy nagyon egyszerű elv alapján működik. Szórd a port a vízbe és hagyd, hogy feloldódjon! Nincsen különösebben íze, így sokan jobban szeretik használni, mint tablettákat szedni. Ráadásul a legtöbb összetevője természetes anyag, ami nagy előnye ennek a terméknek. A legfőbb funkciói az alábbiak:

 • Eltávolítja a veszélyes méreganyagokat a testből
 • Segítik az anyagcserét
 • Megszünteti az alkoholfüggőséget

Miből áll?

A termék összetétele döntő fontosságú:

Borostyánkősav

Ez szó szerint egy csodálatos összetevő. A borostyánkősav jóformán minden élő sejtben megtalálható. Mint legfőbb savszabályozót használják az élelmiszeriparban. Ez azt jelenti, hogy ez adja a savanyú ízt az ételeknek. Tökéletesen működik az alkohol ellen is. A megnövekedett sejtes légzési folyamatnak köszönhetően, tisztítja a testet a fenoloktól és az alkoholoktól.

Növényi mézga

Ez a név olyan oldható rostokra vonatkozik, amelyeket akácból nyernek. Nagyon hasznos az emésztőrendszerünknek, segít az anyagcsere és az étvágy szabályozásában.

Articsóka kivonat

Az articsóka kivonat tökéletes a test méregtelenítésére, ez a szervezetünkből származó káros mérgek eltávolítását jelenti. Segít a máj helyreállításában és elősegíti az étvágyat. Az articsóka kivonat csökkenti a zsírszintet a szervezetben és általában hozzájárul a jobb egészséghez.

B6-vitamin

A B6-vitamin segít felgyorsítani a metabolikus folyamatokat a sejtekben, valamint részt vesz a fehérjék, zsírok és szénhidrátok bomlásában és hasznosításában. A B6-vitamin hiánya a következő tünetekkel jár: ingerlékenység, gyengeség és fáradtság. A B6-vitamin hatással van a pszichére, és így csökkenti az alkoholfüggőséget.

Minden összetevő teljesen természetes, és nincs mellékhatása, ami természetesen hatalmas plusz. A gyártó azt ígéri, hogy a termék rendszeres (hosszú távú) használata segít megszüntetni az alkohol iránti vágyat.

Mit lehet elérni az Alcobarrier-rel?

 • Megszűnik az alkohol iránti vágy
 • A termék megszünteti a gyakori alkoholfogyasztással járó tüneteket
 • Természetes függőség elleni gyógymód
 • Kimossa a mérgeket a testünkből
 • Elősegíti a fizikális és lelki jóllétet
 • Hozzájárul a normális májfunkcióhoz, megelőzi a májzsugor kialakulását
 • Segít egy új, normális,, alkohol nélküli élet elkezdésében

Hogyan lehet megrendelni?

Ezt a terméket kizárólag a gyártó weboldalán lehet megrendelni. Egyelőre gyógyszertárban nem kapható. Csak töltsd ki a kapcsolattartási adatokat, és hamarosan egy vállalat képviselője fogja felvenni a kapcsolatot veled, aki válaszolni fog a kérdéseidre és segít befejezni a rendelést. A terméket kézbesítéskor kell kifizetni.

Vélemények és vásárlói tapasztalatok

Ez újdonság a piacon, ezért nincs sok vélemény róla az interneten. Mindazonáltal számos pozitív véleményt és nagyon kevés negatív eredményt találtunk. Ezért javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a terméket!

Vélemények

Alcobarrier
4.9 Összesen
Előnyök
 • könnyű használni
 • természetes összetétel mellékhatás nélkül
 • vízben oldódik
Hátrányok
 • csak a gyártónál rendelhető meg
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

One thought on “Alcobarrier

 1. Jo reggelt kivanok !! Megrendeltem az Alcobarrier gyogyszert csepp formajaban es itt olvasom hogy tulajdonkepp por formaban forgalmazzak.Szeretnem tudni hogy tulajdonkepp melyik az eredeti es mi a kulombseg a ketto kozott.Lehet hogy atvernek ?? A cseppbol hany cseppet kell vizbe tenni es hanyszor egy nap ??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.