ArthroNEO

ArthroNEOVázizomrendszerünk hatalmas terhelésnek van kitéve nap, mint nap. Nem csoda, hogy az ízületeink ezt megsínylik és elkezdenek fájni.  Sok, különböző termék van a piacon, amelyeknek az a feladata, hogy megerősítsék az ízületeket, csökkentsék a fájdalmat és segítsék a mozgásunkat. Nem mindegyikük hatékony. Sőt mi több! Minden egyes ember más és más, és mindannyiunknak különböző segítségre van szükségünk. Rátaláltunk az ArthroNEO spray-re, ami egy ízületek támogatását támogató termék. A gyártó 100%-os elégedettségi garanciát vállal és kiváló eredményeket ígér. Ez valóban igaz, vagy csak egy átverés? Hagy mutassuk be ezt a terméket egy kicsit részletesebben.

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi az a rheumatoid arthritis?

Manapság egyre többször és gyakrabban találkozunk ezzel a kifejezéssel. Ez egy autoimmun, gyulladásos betegség, amely főként az ízületekre hat. Ennek ellenére, a test más részeit is érintheti ez a betegség. A rheumatoid arthritis teljesen nem gyógyítható. Vannak azért gyógyszerek, amelyek csökkenthetik a tüneteket és legalább némi enyhülést biztosítanak. Egy új arthritis elleni termék került a piacra- egy ArhroNEO nevű spray az Egyesült Államokból. A termék természetes összetevőket tartalmaz, amelyek azt szolgálják, hogy csökkentsék a fájdalmat és helyreállítsák, valamint erősítsék az ízületeket, megelőzve az elváltozásokat.

Melyek a termék legfőbb hatásai?

Az ArthroNEO spray segít visszaállítani az ízületek mozgathatóságát és csökkenti a fájdalmat. Ez a termék újdonság a piacon, amit nemrégiben adtak ki.

Tartalmaz egy olyan összetevőt, amely serkenti a testben a kollagén termelődését. Ez a létfontosságú fehérje  helyreállítja a kötőszöveteket, amelyek sérülésre hajlamosak.

Egy másik fontos hatása a szervezet kalcium szintjének egyensúlyban tartása. Ahogy az ember idősödik, a csontok sűrűsége, fokozatosan csökken. Ez a termék kalciumot használ, hogy erősítse az ízületeket, ínszalagokat és a gerincet.

Végül, de nem utolsó sorban a gyártó szerint az ArthroNEO megelőzésként is kiváló, még akkor is, ha az embernek nincs semmilyen problémája.

Miből áll az ArthroNEO?

A termék legnagyobb titka az összetételében rejlik, amely összetevők teljesen természetes anyagok. Ismerjük meg közelebbről és még részletesebben az alapanyagokat!

Hegyi árnika

Az egyik leghíresebb homeopátiás gyógyszer. A holisztikus gyógyításban is vezető szerepe van.  Bizonyítottan jótékony hatással van a sérülésekre és a zúzódásokra. Az árnika gazdag magánban, ami nagyon fontos nyomelem, és amely segíti a csontok egészségét és gyorsítja a sérülések gyógyulását.

Ricinusolaj

A kozmetikában széles körben használják. Hidratálja a bőrt, a hajat és a körmöket. Gyógyító hatásai vannak és többek között természetes orvosságként használják az arthritis kezelésére. Az olaj összetevőinek a szteroidhoz hasonló hatásuk van; gyulladások megelőzésére használják őket. A ricinusolajat duzzadás és izommerevség esetén szokták használni.

Közönséges levendula

A levendula nem csak csodálatos, hanem egy nagyon jótékony hatású növény. A levendulaolaj nagyin komplex; több mint 150-féle anyagot tartalmaz. A bőrbe dörzsölve, nagyon gyorsan felszívódik és a vérben már 5 percen belül észlelhető. Ennek köszönhetően gyorsan hat mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Ősidők óta használják az emésztés támogatására, az alvás elősegítésére és depresszió ellen. A levendulaolajnak antibakteriális hatása van. Erősíti az ízületeket és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Kámfor

A kámfor egy szilárd anyag, amelyet a kámforfából nyernek. Színtelen, erős illatú anyag, amelynek gyógyító hatásai vannak és többféle terpént tartalmaz. Gyakran használják gyulladások kezelésére melyekhez fájdalom és duzzadás társul. Ellazítja az izmokat és segít a reumás problémák esetében.

Hogyan kell használni?

Ez egy nagyon könnyen használható természetes anyag. Használat előtt össze kell rázni, azután kb. 15 cm – re tartva a kérdéses területtől, 2-3 alkalommal kell fújni. Használat előtt és után kezet kell mosni. A gyártó legalább napi 3 alkalommal javasolja a spray használatát.

Hogyan lehet megrendelni?

Az ArthroNEO-t kizárólag a gyártó weboldalán keresztül lehet megrendelni. A szállítás ingyenes, fizetni készpénzzel, a termék átvételekor kell.  A gyártó garanciát vállal a minőségre, pénzvisszafizetési garanciát ajánl probléma esetére. A termék igazolt. Gyógyszertárban jelenleg nem kapható.

Vélemények és felhasználói tapasztalatok

Mivel a terméket nem régen adták piacra, nincs túl sok vélemény róla. További információ és tapasztalat az ArthroNEO-ról különböző fórumokon olvasható. A tapasztalatok a termékkel kapcsolatban általában nagyon jók.

Vélemények

Review 0
4.9 Összesen
Előnyök
  • könnyű használni
  • nincs mellékhatás
  • nincsenek vegyszerek
  • a termék minőségileg igazolt
Hátrányok
  • viszonylag magas ár
  • csak a gyártó weboldalán keresztül rendelhető
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.