Denta Black

A szépség és egészséges fehér fogak azok, amikről mindannyian álmodunk. Természetesen gondoskodnunk kell a fogainkról, de még ez sem biztosít olyan mosolyt, mint amilyen a szépség magazinokban látható. A fogfehérítés drága, és sokunk számára még kellemetlen is. Vannak különböző fogkrémek és készítmények, amelyek hozzájárulnak a fehéredéshez, és többé-kevésbé segítenek. Az egyik ilyen termék, a Denta Black nevű fogkrém, amely első pillantásra ijesztőnk tűnik. De mik az eredmények?

 

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

A fogak megfelelő gondozása elkerülhetetlen

A fogaink egy életre szólnak, és csak tőlünk függ, hogyan gondoskodunk róluk. A fogaid láthatóak, amikor mosolyogsz. Ráadásul, a fogainkat minden nap használjuk rágásra. Röviden, az egészséges és fehér fogak felbecsülhetetlenek. A DentaBlack egy fekete fogkrém, melynek köszönhetően hófehérek lehetnek a fogaid. Melyek a legfőbb hatások?

 • Hófehér fogak
 • Megszünteti a fogak elszürkülését
 • Eltávolítja a lepedék
 • Megvédi a fogakat a sérülésektől
 • Megszünteti a rossz leheletet
 • Megtisztítja a fogakat és eltávolítja a fogkövet
 • Megelőzi a fogromlást

Kik számára alkalmas a Denta Black fogkrém?

Ez a fogkrém mindenki számára ajánlott, különösen a felnőttek számára. Bárkinek, aki gyakran iszik kávét, teát, vagy szereti a szénsavas italokat, gyümölcsöket, édességet,  … – egy szóval mindenkinek. Azt mondják, hogy még a hagyományos fogfehérítés után is elkezdenek a fogak sárgulni az idő folyamán, és a fehérítő hatás nem állandó. Továbbá a fehérítés drága, és egyesek ki nem állhatják. Ennek a fogkrémnek köszönhetően, nem csupán pénzt spórolsz, de időt is. A speciális fogfehérítés két órát vesz igénybe; míg a DentaBlack –et elég, ha fogmosáskor használod minden reggel és este  (amikor egyébként is fogat mosnál). A Denta Black 5 szinten fehéríti fogait, és a különbség rövid idő elteltével észrevehető. A gyártó azt is kijelenti, hogy ezt a fogkrémet azok is értékelni fogják, akiknek nagyon érzékenyek a fogaik.

Hogyan lehet megrendelni?

A DentaBlack fogkrémet kizárólag a gyártó weboldalán lehet megrendelni. Sajnos sehol máshol nem kapható. Ez azt jelenti, hogy nem próbálhatod ki, vagy „érintheted meg” egyetlen gyógyszertárban vagy drogériában sem. Mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd az online űrlapot, elküldöd, és vársz, amíg a cég egyik képviselője kapcsolatba nem lép veled. A terméket azután kell kifizetned, miután megkaptad- kézbesítéskor, készpénzzel.

Vélemények és felhasználói tapasztalatok

Elég sok értékelést találtunk a Denta Black fogkrémről. Általában véve, ezek nagyon pozitívak. Néhány ember azért dicséri, mert a fogkrém képes volt néhány árnyalattal fehérebbé tenni a fogukat rövid időn belül. Az emberek értékelik a kellemes ízét; a fogkrém jó érzékeny fogakra is, és gyors és diszkrét megoldást jelent. Még ha fekete is, tényleg fehéríti a fogaidat! Véleményünk szerint: remek!

Vélemények

Denta Black
4.9 Összesen
Előnyök
 • biztonságos termék bárki számára
 • nincsenek mellékhatások
 • fizetés kézbesítéskor
Hátrányok
 • viszonylag magas ár
 • csak az interneten kapható
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.