Fungalor

Általában hosszú út áll előtted, ha szeretnél megszabadul a  láb- és körömgombától. Ez a probléma bárkit érinthet. Ezért kerestük a kiutat és kipróbáltunk különböző készítményeket. Meglepődtünk, mikor egy olyan új termékre, a Fungalor-ra bukkantunk, ami még csupán rövid ideje van a piacon, mégis rengeteget lehet róla olvasni az interneten.  Vizsgáljuk meg egy kicsit tüzetesebben, hogy lássuk, vajon tényleg működik-e vagy ez is csak egy átverés.

 

 

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Gombaellenes szer

A Fungalor egy olyan termék, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megszabadulni a kellemetlen gombától, és hogy gondoskodjon a lábunk egészségéről.  Gombás fertőzés lehet a következménye a nem megfelelő lábbeli viselésének. És mivel a nyár együtt jár a strandolással, közösségi zuhanyzók használatával, mezítlábas sétálással, ez a téma nagyon időszerű.

Néhány ember fogékonyabb a gombára és a gombás megbetegedésekre, mint mások; ez attól is függ például, hogy mennyire izzadékony az ember lába. A Fungalor hatékonyan küzd a gomba elleni tünetek megjelenésében. Ez krém állagú, amely könnyen elkenhető és főként jól felszívódik a bőrbe anélkül, hogy kellemetlen zsíros érzetet keltene.

Hogyan lehet azonosítani a gombás fertőzést?

  • A lábon lévő bőr piros lesz és viszketni kezd
  • A körmök elkopnak és letörnek
  • Az ujjak megduzzadhatnak, és nagyon viszkethetnek
  • Kisebb kinövések lehetnek az ujjak között

Biztos, hogy a gombás fertőzést nagyon könnyen felismered. A makacs és hosszantartó viszketés annyira kellemetlen, hogy nagyon gyorsan feltűnik és pár nap múlva már egyértelmű mi a probléma. Ne felejtsd el, hogy nem szabad figyelmen kívűl hagynod a gombás fertőzés tüneteit!

Miből áll a termék?

Klotrimazol

A klotrimazol egy aktív anyag, amely megállítja a gombák és gombás fertőzések elterjedését. Csökkenti a kellemetlen viszketést és helyreállítja a fertőzött szöveteket. Ezt az anyagot intim részek gombásodásának kezelésére is használják.

Mézkivonat

Ezen összetevő célja az, hogy szabályozza a verejtékmirigyek működését és a baktériumok tevékenységét, amely lábszagot okozhat egészséges emberek esetében is, de még inkább azoknál, akik gombával fertőzöttek. Ennek a kivonatnak köszönhetően megszabadulhatsz a kellemetlen szagtól és ráadásként megelőzheted, hogy a fertőzés újra megjelenjen.

Vitaminok

A vitaminok segítenek megerősíteni, kisimítani és puhává varázsolni a bőrt. Ugyanakkor eltávolítják a lehámlott bőrt és puhává teszik a lábat.

Limonén

A limonén hűsítő anyagokat tartalmaz, amelyek felfrissítik a bőrt és jó illatúvá teszik.

Mindezen összetevők, tökéletesen kiegészítik egymást, az eredmény pedig hamar várható. Ez nem csak, hogy hatásos gyógyszer, hanem nagyszerű megelőzésként is.

Hogyan hat a Fungalor?

Ez a krém recept nélkül hozzáférhető. Mélyen a bőrbe szívódik, és sokkal gyorsabban szünteti meg a problémákat; ráadásul nem kell aggódni  a mellékhatások miatt sem. A szakértők kiemelik, hogy ennek a terméknek a lábgomba elleni hatása valóban kiváló. Ráadásul a probléma bármilyen stádiumában használható. Soha sem túl késő, vagy túl korai használni.

A Fungalor először elpusztítja a baktériumokat, megszünteti a viszketést és a bőr pirosságát. Megszabadít a kellemetlen lábizzadástól és lábszagtól. A bőr hidratált marad, valamint hámlástól és kinövésektől mentes. Ráadásul mivel a mezítlábas időszak indul, több mint sürgető elkezdeni gondolkodni a lábak egészségén. Fontos hogy tudatában legyünk annak, hogy minél előbb kezdjük a gomba elleni küzdelmet, annál hamarabb szabadulunk meg a problémáktól, és a lábaink újra szépek lesznek. A terméknek semmiféle mellékhatása nincs, ami nagy előny.

Hogyan kell használni?

A használata nagyon könnyű. Egyszerűen használja a krémet az érintett felületen, lehetőleg tiszta bőrön. Nem kell sokat tenni és az eredmény mégis csodálatos lesz. Legalábbis a gyártó és a szakértők véleménye szerint.

Hogyan lehet megrendelni?

Sajnos a termék kizárólag a gyártó weboldalán rendelhető meg. Egyelőre nem kapható drogériákban és gyógyszertárakban. Csak add meg a neved és telefonszámodat és a cég egyik képviselője felkeres a rendelés lebonyolítása miatt. A termékért csak kézbesítés után kell fizetni.

Mik a vélemények és tapasztalatok?

Sok más hasonló, drágább terméktől eltérően, sok véleményt olvashatunk Fungalor-ról; és jó tudni, hogy a pozitív vélemények vannak többségben. Dicsérik könnyű használata miatt és főleg amiatt, mert csökkentette a gombásodás tüneteit. Még mi is meglepődtünk azon, hogy milyen sok pozitív reakciót találtunk a termékről. Úgyhogy úgy tűnik, ez a termék valóban hatásos és olyanokat is lepipált, amelyek drágábbak. Remek!

Vélemények

Fungalor
4.9 Összesen
Előnyök
  • recept nélkül kapható termék
  • viszonylag gyors hatás
  • fizetés kézbesítéskor
  • szakértők által ajánlott
Hátrányok
  • csak interneten rendelhető
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.