Multilan Active

Multilan ActiveKezdetben a tünetek meglehetősen észrevehetetlenek. Fülzúgás vagy csengés, a rádió vagy a televízió hangereje a maximálisra van állítva, és ha beszél valakivel, úgy tűnik, hogy az illető suttog. A lakosság mintegy 5% -a halláskárosodástól szenved.

Ne becsülje alá ezt a problémát! Ez számos pszichológiai zavar forrása lehet. A vak emberekhez hasonlóan a hallássérülteknek is nehéz részt venni a mindennapi életben. Gyakran társadalmilag elszigeteltnek és magányosnak érzik magukat. Kíváncsi arra, hogy a hallásvesztés hatékonyan kezelhető-e? Teljesen! A Multilan Active esélyt kínál arra, hogy megszabaduljon ettől a kíntól.

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Halláscsökkenés- olyan betegség, amely mindannyiunkat érinthet

Hallásvesztés vagy hypacusia a hallás részleges csökkenése, számos oka lehet ennek a romlásnak.

Az előfordulás időpontja szerint a halláskárosodás két kategóriába sorolható:

  1. veleszületett, a terhesség alatt a magzati érés idején fellépő szövődmények által okozott öröklés vagy hibák
  2. szerzett, amely csak a születés után jelentkezik, és egész életen át megmaradhat.

Ha a hallás fokozatos elvesztése a páciens idősebb korához kötődik, akkor, amikor hallószerve is öregszik, az ún. Presbyacusia-ról beszélünk.

A hallószerv helyszíne és károsodásának módja szerint a szakértők különbséget tesznek a központi és a perifériás halláskárosodás között. Az első típusú halláskárosodást elsősorban sérülések, tumorok vagy stroke-ok okozzák, míg a perifériás halláskárosodás okai lehetnek súlyos betegségek (mint például a külső hallójárat gyulladása, Eustachianus tube vagy otosclerosis).

Hearing care = megfelelő higiénia, időszerű megoldás és …. Multilan Active

A fűlek, épp úgy mint az emberi test más részei rendszeres higiéniát igényelnek; azonban ezt megfelelően kell végrehajtani. Soha ne tisztítsa meg a fülét úgy, hogy a fültiszító pálcika vattás részét a fülcsatornába helyezi. Először is, a fülcsatornát el lehet tömeszelni, és dugót hozhatunk létre. Másodszor, megsérülhetünk. A szakértők javasolják, hogy növényi olajat (például szűz olívaolajat) vagy speciális fülvédő spray-t használjanak. Mindkét szer hatékonyan segíti a fülzsír lazítását és spontán eltávolítását.

A megelőzés szintén nagyon fontos tényező. Próbálja meg elkerülni a túl zajos környezetet, például próbáljon minél kevesebbet tartózkodni olyan helyen, ahol gyakran hangos zenét játszanak. Azok a személyeknek, akik különféle okokból nem képesek elkerülni a zajokat, különösen a professzionális (nehéziparban dolgozók, hangmérnökök stb.), Megelőző okból olyan füldugókat kell használniuk, amelyek nagyon olcsó, de hatékony segítséget nyújtanak. A fülünk számára a legjobb dolog, a csend; csendben a hallásérzékelők erősödnek és más érzékek javulnak.

Már az első kismértékű halláskárosodás jelekor figyelni kell, és azonnal el kell kezdeni a helyzet megoldását. A környező világban a már említett elszigeteltségen kívül, -amely nagymértékben rontja a társadalmi életet, és akadályozza az érintett személyt a munkájában, a családi életben és a rendszeres tevékenységben, az egyéb rendellenességek gyakran egybeesnek a halláskárosodással, például koncentrációs problémákkal, szédüléssel vagy rossz alvással .

Kerülje el ezeket az egészségügyi problémákat, és válasszon ki egy bizonyított gyógymódot, amely javítja a sérült hallást és új életet ad. Válassza a Multilan Active-ot!

Multilan Active összetétel– A Kelet titka

Multilan Active olyan termék, amelynek hatása a következő anyagok hatásán alapszik:

Ginkgo Biloba

Különleges toboztermő fa – a ginkgo fa eredetileg Kínából és Japánból származik. Jó hatású anyagai közül legfontosabbak elsősorban a terpének. A termék ginkgo extraktumot tartalmaz.

Koenzim Q10

Továbbá a terméket Q10 koenzimmel és cinkkel kiegészítettük; B vitaminokat (B3 és B12), D3-vitamint, magnéziumot, folsavat, alfa-liponsavat, taurint és még mást is tartalmaz.

A ginkgo-kivonat jótékonyan hat az agyszövet elégtelen vérellátására. A jobb vérkeringés hat a hallásra. A ginkgo biloba kivonatot tartalmazó termékek szintén ajánlottak a tympanophony enyhítésére, valamint hosszú távú gyulladás esetén a fájdalom hatékony csökkentésére.

A hasonló jellegű termékekkel ellentétben a Multilan Active nagy koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat, és nagyon jó felszívódás jellemzi. Folyamatosan segít javítani a hallást, és értékelni fogja annak előnyeit a hallókészülékekhez képest, amelyek csak addig „hatnak”, amíg viselik őket.

A Multilan Active széleskörben használható

Ennek a természetes táplálékkiegészítő használatának első eredményei körülbelül négy hét elteltével figyelhetők meg. A Multilan Active segíthet az időseknek, de megelőzésként alkalmas a fiatalabb generáció számára is. Összetétele alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára.

Használat

Ez a termék nagyon könnyen használható; csak vegyen be egy kapszulát bő vízzel, naponta mindig két tablettát, reggel és este egyet. A csomag összesen 30 kapszulát tartalmaz. Természetes összetevői miatt a termék nagyon jól tolerálható. Meg kell beszélnie a használatát az orvosával. Hosszútávon alkalmazható.

Ha a tünetek nem szűnnek meg, vagy ha nemkívánatos hatásokat tapasztal, azonnal forduljon orvosához.

A készítmény alkalmazása nem ajánlott a terhes és szoptató anyáknak, valamint azoknak, akik túlérzékenységet vagy allergiát mutatnak a készítmény bármely összetevőjével vagy kisgyermekekkel. A termék nem 18 év alattiak számára készült.

A termék ára és villámgyors rendelés

A hallásvesztés érzékeny kérdés, és néhányan attól félnek, hogy nem mondhatják el senkinek, mivel ezt a jelenséget az öregedés jelei közé sorolják. Ez negatívan befolyásolja önbizalmukat. Ezért fontos a maximális tapintatosság. A Multilan Active az otthon kényelméből megrendelhető a weboldalakon keresztül, amelyek a jelenlegi árakat is mutatják.

Vélemények- mit mondanak a felhasználók?

Ennek a terméknek a pozitív hatásait hamarosan maguk a felhasználók is megerősítik, vagy azokat, akik a terméket a szeretteiknek – a szülõknek és a nagyszülõknek – megrendelték. Természetesen minden a halláskárosodás okától is függ, ezért mindig konzultálnia kell egészségügyi állapotáról az illetékes egészségügyi szakemberrel. A hallásvesztés egy másik súlyos betegség kísérőjele is lehet, amelyet nem szabad alábecsülni

Vélemények

Multilan Active
4.9 Összesen
Előnyök
  • teljesen természetes összetétel
  • jól tolerálható
  • hatásai rövid használat után láthatóak
Hátrányok
  • csak egyes betegségekre korlátozódik a hatása
  • kizárólag az interneten kapható
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.