Nidora

NidoraPróbálsz lefogyni és már szinte mindent kipróbáltál- fogyókúra, mozgás, méregtelenítés és egészséges életmód? Fogyni sokszor nem annyira nehéz, mint megtartani a súlyt. A fent említett módszereken kívül még sokféle fogyást segítő lehetőség van. Az egyik ilyen, egy kissé szokatlan termék, melynek a neve Nidora. Ez egy por alapú súlycsökkentő termék. A gyártó magas hatékonyságot ígér és könnyű használatot, ami nagyon érdekesnek hangzik. De vajon tényleg hatásos, vagy ez is csak átverés? Beszéljünk egy kicsit többet, erről a termékről!

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi az a Nidora?

A Nidora egy súlycsökkentő por Amerikából. Mint tudod, az Egyesült Államokban a legnagyobb probléma a túlsúllyal van. De légy óvatos! Ezt a terméket nem szabad italokba, vagy joghurtba tenni, ezt minden adag ételre rá kell szórni!  A termék használata után azt kell érezned, hogy egyre gyorsabban laksz jól. Nagyon egyszerűen hangzik, ugye?

Ez nem annyira forradalmian új, mint ahogy tűnhet. Vannak különböző spray-k, melyeket a szádba fújhatsz és telítettségérzetet biztosítanak számodra. Az emberek meglehetősen szkeptikusan állnak az ehhez hasonló dolgokhoz – de ez nem is csoda. A „csodálatos fogyókúrás termék” sok ember számára az átverést jelenti.

A Nidora-t az egész világon használják. Ez egy nagyon egyszerű mechanizmus, mely teljesen természetes módon segít a fogyásban éhezés és egészségtelen diéták nélkül.

Hogyan hat a Nidora?

Már rögtön az elején szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ez a termék világszerte nagyon népszerű. Bár, nem olcsó, ezért fontos figyelembe venni minden tényt és annyi információt szerezni, amennyit csak lehetséges.

Mint már korábban említettük, a termék por, nem pedig tabletta. Valójában hogy is működik? Az elv egyszerűnek tűnik. Fogd a port, szórj belőle minden ételre, amit meg akarsz enni. Szaglószervrendszerünk impulzust küld az agynak. Ennek következtében olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek csökkentik az étvágyat. Egyszerűen szólva, kisebb adag étel is elég lesz ahhoz, hogy jóllakottnak érezd magad. Ezen hatásnak köszönhetően, a kilók csökkenni fognak.

De a Nidora még ennél is többet nyújt! A szakértők azt mondják, hogy ha szórsz belőle a kedvenc és egészségtelen ételedre, a továbbiakban nem fognak már jólesni. Hamarosan még csak rájuk nézni sem fogsz tudni.

Mi a legfontosabb alapelve?

Hogy részletesebben el tudjuk magyarázni, próbáld elképzelni a következőt:

  1. A termék illata az orrba kerül és a nyelven keresztül az érzékelő receptorokhoz
  2. A receptorok jeleket bocsátanak ki, amelyek stimulálják az agy, szagló- és ízérzékelő központját
  3. Jóllakottság érzet alakul ki a hipotalamusznak köszönhetően, amely jeleket küld az agyalapi mirigynek
  4. Az agyalapi mirigy feladata az, hogy olyan hormonokat bocsásson ki, amelyek elnyomják az éhségérzetet és csökkentik az étvágyat.

Ez azt jelenti, hogy a Nidora-nak köszönhetően, gyorsabban jóllaksz, számos étel már nem fog jólesni és kevesebbet is fogsz enni, ezáltal fogyni fogsz.

Nidora – összetétel

A termék összetétele nagyon érdekes. Kizárólag igazolt és teljesen biztonságos alapanyagokból áll.

Glutén-mentes maltodextrin

Ez a termék beleillik egy gluténmentes étrendbe. Kukoricából vagy répából készül. Ezeknek előnyük, hogy könnyen emészthetőek és alacsony kalóriatartalmúak. Ez esetben kukorica glutinból készül.

Szilícium monoxid

A szilícium monoxid egy természetben is megtalálható, zöldségekben, vöröshagymában, rizsben és egyéb élelmiszerekben. Főként arra használják, hogy a por ételekben felszívja a vizet.

Kalcium foszfát

Ez a kalcium só közreműködik a megfelelő csontozat és fogak kialakulásában. Segít fenntartani a megfelelő kalcium és foszfor szintet az emberi testben, így jól raktározódik és átalakul energiává. Megtalálható a cukorkákban és a lekvárban is.

Szójalecitin

Az elérhető tanulmányok szerint, a szójalecitinnek hatása van a koleszterin és a triglicerid szint csökkentésére. Másrészről, támogatja a „a jó koleszterint” a vérben.

A termék szóját és tejet is tartalmaz, csak úgy, mint fűszereket. Minden ízesítő teljesen biztonságos.

Hogyan lehet megrendelni?

A weboldalon tudod megrendelni (gyógyszertárakban nem kapható). A szállítás ingyenes.

Vélemények

A vélemények nagyon sokfélék. A hivatalos oldalon csak pozitív értékelések olvashatóak- az emberek kijelentik hogy 25 kg-ot fogytak anélkül hogy bármi különlegeset tettek volna, pusztán csak azért mert a Nidora-t használták. Igaz, hogy néhány ember tapasztalhatta ezt. A nem hivatalos weboldalakon is pozitív tapasztalatokat találtunk.

Vélemények

Nidora
4.9 Összesen
Előnyök
  • könnyű használni
  • igazolt termék
  • fizetés a termékek kézbesítésekor
Hátrányok
  • hosszútávú használat javasolt/li>
  • kizárólag a hivatalos weboldalon kapható
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.