Psorilax

A psoriasis egy krónikus bőrbetegség, amely előfordulhat mind felnőtteknél mind pedig gyerekeknél. Sajnos, ha egyszer már megjelent, gyakran újra megjelenik és úgy is mondhatnánk, hogy élethosszig tartó küzdelem. Részben, vannak genetikai tényezők, amelyek felelősek ezért a rendellenességért, de részben teljesen váratlanul bukkan fel. Ez a bőrprobléma nem csak hogy viszket és fáj, hanem feltűnő is. Teljesen nem gyógyítható, habár vannak bizonyos készítmények, amelyek legalább részlegesen enyhítik a tüneteket. Ilyen például a Psorilax is. Ismerjük meg jobban ezt a terméket!

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi az a Psorilax?

A Psorilax egy krém, ami segít a psoriasis elleni küzdelemben. Fokozatosan szüntet meg minden tünetet és csökkenti a viszketést. A szakértők arra hívják felé a figyelmet, hogy a psoriasis a világ népességének 4%-át érinti, ami egy nagyon magas szám. Főként a fiatalokat érinti, akik nem csupán fizikailag szenvednek a betegségtől, hanem lelkileg is megviseli őket.

A Psorilax egy természetes alapanyagú készítmény, amely bármikor használható. Ha a tradicionális módszerekkel együttesen alkalmazod, nagyon jó eredményre számíthatsz. A gyógynövény alapú készítmények mellékhatásoktól mentesek és néhány ember esetében jelentős javulást eredményezhet. Akkor miért is ne próbálnád ki?

A gyártó azt ígéri, hogy a kezdeti eredmény már az első használat után látható lesz.

Melyek a legfőbb előnyei ennek a terméknek?

 • A betegség bármely állapotában használható
 • Megakadályozza az úgynevezett visszaesést
 • Gyulladásgátló hatása van
 • Jó érzés a bőrnek

Miből áll a Psorilax?

Fontos megemlíteni a termék összetételét. Mint fent említettük, a termék gondosan válogatott természetes összetevőkből áll.

Napforgóolaj

A napraforgó magjai széleskörben használtak mind az élelmezésben, mind pedig az orvoslásban. 60 fajta napraforgófajta létezik. A napraforgómagok fehérjében és zsírokban gazdag. Ráadásul E vitamint tartalmaznak, amelyek védelmet biztosítanak a bőrnek. Nem csoda, hogy a napraforgó olaj fontos összetevő a psoriasis készítményben.

Glicerin

A glicerin az egyik legszélesebb körben használt anyag a kozmetikai iparágban. Gyakran adják hozzá krémekhez, szappanokhoz, samponokhoz és fogkrémekhez, mint hidratálószer. Még a rágógumikban, és az orvosi készítményekben is megtalálható. Antimikrobiális és gyógyító hatása van és pár per alatt beszívódik a bőrbe.

Mandulaolaj

A mandulaolaj nagyon kellemes a bőr számára. Kiváló minőségének köszönhetően, a nagyon érzékeny, sérülékeny bőrre szokták használni. Általánosan az egyik legértékesebb növényi olajnak tekintik. Csökkenti a gyulladást és szabályozza a faggyúmirigyek működését. Nagyon jó nyugtató hatása is van.

Tejsav

A tejsav hidratálja a bőrt, segíti a rugalmasságát és még a rendkívül száraz bőrön is használható. Nagyon erős antioxidáns hatása van és értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Fokozza az antioxidánsok hatékonyságát.

Karbamid

A karbamid a fehérjebontás végterméke. Erősíti a bőrt és enyhíti a viszketést és a fájdalmat.

A gyártó kijelenti, hogy a Psorilax enyhíti a tüneteket, ugyanakkor a betegség újra megjelenésének megelőzésére is jó.

Használata

A krémet tiszta bőrön kell alkalmazni, melyet lehetőleg langyos vízzel kell megmosni és alaposan megtörölni. Azután vékony rétegben kell felvinni a bőrre és rajta hagyni, ameddig csak lehet. A Psorilax-nak nincsenek mellékhatásai nem zsíros és jól beszívódik a bőrbe.

Mik az eredmények?

 • Kevesebb viszketés és fájdalom
 • A pirosság eltűnik, a hámlás megszűnik
 • A bőr puhább lesz és normális kinézetű

Hogyan lehet megvásárolni?

Ez a termék kizárólag a gyártó weboldalán kapható. Egyelőre nem elérhető a gyógyszertárakban. Csak add meg a neved, és a cég egyik képviselője felkeres, hogy válaszoljon a kérdéseidre, és hogy segítsen a rendelés befejezésében. Fizetni a termék átvételekor kell.

Mik a vélemények és tapasztalatok?

A vélemények általában pozitívak. Akik kipróbálták, dicsérik a terméket. A fórumokon pozitív értékelések olvashatóak. Nekünk a kiváló minőségű összetétele tetszett meg; ráadásul nagyon egészségbarát ez a termék. Ezért javasoljuk a kipróbálását!

Vélemények

Psorilax
4.9 Összesen
Előnyök
 • a krém természetes összetétele
 • nincsenek mellékhatások
 • könnyű használat
 • gyorsan beszívódik
 • fizetés kézhezvétel után
Hátrányok
 • nem túl ismert a piacon
 • csak az interneten rendelhető
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.