RealQuit

RealQuitA dohányzás egy függőség, amely egyre több és több emberre hat szerte a világon. A dohányosok veszélyeztetik az egészségüket, de abbahagyni néha nagyon nehéz. Ezért a dohányosok keresnek és felfedeznek különböző módszereket, amelyek segítenek a leszokásban. Nincs olyan csodás módszer, amelytől hirtelen leszoksz a dohányzásról. De van számtalan leszoktatást segítő készítmény, ami többé-kevésbé hatásos. Az egyik ilyen a RealQuit.

 

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Hagyd abba a dohányzást!

A RealQuit egy forradalmian új termék, ami azt ígéri, hogy segít a gyors leszokásban mellékhatások nélkül. A dohányzásról való leszokást gyakran kíséri idegesség, nyughatatlanság, hízás és alvászavarok. A RealQuit biztosít arról, hogy mindezen mellékhatások elkerülhetőek, úgy hogy anyagilag sem megterhelő. A termék nem hasonlítható tapaszokhoz, rágógumikhoz, tablettákhoz vagy hasonló módszerekhez.

A RealQuit egy pár bioaktív mágnesből áll, melyet 24 karátos arany réteg borít. A mágnes kiváló vezető és nem okoz allergiás reakciókat. Ezt a módszert aurikoterápiaként ismerik. Amikor a mágneseket a fül megfelelő pontjaira helyezzük, csökken a dohányzás iránti vágy és a nikotinfüggőség fokozatosan megszűnik.

Hogyan kell használni a RealQuit-et?

A használata nagyon egyszerű. Csak kövesd az utasításokat. Fogd meg a mágneseket az ujjbegyeiddel és tedd őket a füled elülső és hátulsó részére. Egymással szemben kell lenniük. Használd rendszeresen, napi 3-4 órán át. Legjobb, ha akkor, amikor otthon vagy. A gyártó szerint ilyenkor dohányozhatsz is. Fokozatosan kell, hogy csökkenjen a cigaretta iránti vágyakozásod és a kezelés végén még csak gondolni sem fogsz a dohányzásra.

Mi az az aurikuloterápia?

Ebben a módszerben nincs semmi újdonság. A múlt század 50-es éveiben fejlesztették ki és több év tapasztalat igazolja. A kínaiak évtizedek óta használják, és nem győzik dicsérni. Valójában ez az akupunktúra egyik formája. Ezek a mágnesek nagyon népszerűek például az Egyesült Államokban.

Hogyan lehet megrendelni?

Ez a termék kizárólag a gyártó hivatalos weboldalán rendelhető meg. Jelenleg nem kapható gyógyszertárakban. A szállítás ingyenes és csak kézbesítéskor kell kifizetned a terméket. Ez azt jelenti, hogy miután átvetted akkor fizetsz, nem kell előre fizetni. A gyártó 30 nap garanciát vállal elégedetlenség esetén.

Töltsd ki a megrendelőt, add meg a neved, vezetékneved, telefonszámod, lakcímed és e-mail címed.

Vélemények és tapasztalatok

Ha még mindig kétségeid vannak, hogy megvedd-e a RealQuit-et, bizonyára érdekel mások véleménye is. A termék tényleg használ, vagy ez csak egy átverés? Néhányan nagyon dicsérik; szerintük ez egy könnyű módja annak, hogy megszabaduljon az ember a szenvedélyétől. Ez a módszer különösen fiatalok körében népszerű.

Vélemények

RealQuit
4.9 Összesen
Előnyök
  • könnyű használni
  • több éves tapasztalat igazolja
  • nincs mellékhatása
  • biztonságos
Hátrányok
  • csak a gyártó weboldalán keresztül rendelhető
  • ez a módszer nem alkalmas mindenki számára
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.