Valgomed

ValgomedSzenvedsz a téli cipők által okozott gyakori tyúkszemtől és hajlamos vagy az úgynevezett bütyök kialakulására? Ez a probléma igazán bosszantó lehet fizikailag és lelkileg is. Az emberek szégyellik, ha a lábuk nem szép. Sőt, sokszor a legjobb cipők sem oldják meg ezt a problémát. Mi a kezelés? Általában szükséges, hogy elkülönítve tartsd a nagy lábujjadat és a második ujjadat a lábadon. Speciális cipőkorrektorokat terveztek, kifejezetten erre a célra. A piacon különböző gyártók, különböző korrektorai jelen vannak. Mi a Valgomed márkára összpontosítottunk, amely első pillantásra vonzott minket. Valóban olyan hasznos, mint ahogy azt a gyártó állítja, vagy csak átverés?

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi is pontosan a Valogmed?

Első pillantásra a Valgomed, egy egyszerű korrektor a lábujjak között, amely könnyen használható. Ez egy egyedi korrektor, amely kellemes, hipoallergén szilikonból készült. A gyártó kijelenti, hogy ez a termék nagy segítség bütyök esetében. Fokozatosan terjedt mind az USA-ban, mind pedig Európában. A csomag tartalmaz két korrektort, egyet a bal és egyet a jobb lábra.

Hogyan működik?

 • Megakadályozza a tyúkszemek és a bőrkeményedés kialakulását
 • Maximális kényelmet biztosít sétáláskor
 • Bármilyen lábbeliben, bármely évszakban használható

A szakértők rámutatnak arra, hogy a Valgomed mind a probléma kezdetén, mind előrehaladottabb állapotban hatékony.

Valójában mi is az a bütyök? Könnyen felismerhető- a nagylábujjad ízülete elgörbült. Nem néz ki jól és igazi problémát jelent járás közben. Ez a probléma nagyon gyakran fordul elő olyan nőknél, akik szoros és magas sarkú cipőket hordanak. A kezdeti kis dudorból, hatalmas, fájdalmas kinövéssé alakulhat. Akkor már problémát fog okozni a cipőfelvétele és a járás is nagyon fájdalmassá válik.

Hogyan segíthet a Valgomed?

 • Vissza tudja állítani a nagy lábujjak helyzetét és megakadályozza a bőrkeményedés kialakulását
 • Csökkenti a fájdalmat
 • Jó lúdtalp ellen is
 • Csökkenti a terhelést a láb első részén
 • Kényelmes, könnyen használható, biztonságos és diszkrét
 • A lábad újra egészséges lesz, és a gyaloglás nem lesz többé szenvedés
 • Megfelelő pozíciót biztosít a lábujjaknak

Másrészről meg kell említeni, hogy a hasonló korrektorok meglehetősen gyakoriak és valóban minden orvosi segédeszközboltban és néhány gyógyszertárban megvásárolhatóak. A gyártó kijelenti, hogy a Valgomed egyedülálló termék, és eredményeinek  nincsenek vetélytársai

Milyen más módszerek segíthetnek a bütyök ellen? A legrosszabb esetben műtéten kell átesned. Kipróbálhatsz különféle masszázsokat és nyújtó láb gyakorlatokat, vagy helyi krémeket és kenőcsöket. Azonban a korrektor a leghatékonyabb és legmegfelelőbb hosszú távon.

Hogyan kell használni?

Tedd erősen a nagylábujjadra és nyomd meg!  Viselhető mezítláb, vagy zoknival; Alkalmas minden típusú cipőre, diszkrét és kényelmes. Nagyon gyorsan hozzászoksz majd és hamarosan észre sem fogod venni. A Valgomed-et mindennapos használatra tervezték; csak lefekvéskor kell levenned.

Hogyan lehet megvásárolni?

Ezt a terméket egyszerűen a gyártó weboldalán keresztül lehet megvásárolni (ez jelenleg nem elérhető a gyógyszertárakban vagy az orvosi segédeszközüzletekben). Csak add meg az adataidat, szállítási címedet és kattints a “rendelés” gombra. A szállítás után kell csak fizetni.

Felhasználói vélemények

Számos véleményt találtunk erről a termékről. Sok a dicséret az interneten a fotókkal együtt, a Valgomed bütyökkel kapcsolatos hatásairól. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy működhet. Úgyhogy próbáljuk ki ezt a terméket, aggodalom nélkül!

Vélemények

Valgomed
4.9 Összesen
Előnyök
 • Hipoallergén termék, elasztikus anyagból
 • könnyű és diszkrét használat
 • kényelmes és hatékony
Hátrányok
 • csak a gyártó weboldalán kapható
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.