Zerosmoke

ZerosmokeKöztudott, hogy a dohányzás rákot és sok más betegséget okoz. Mégis, sok dohányos képtelen leszokni erről a káros szenvedélyről, bármennyire is szeretne. Emiatt különböző alternatívákat keresnek arra, hogyan is hagyhatnák abba. Az egyik lehetőség, amivel találkoznak a Zerosmoke. Ahogy a neve is sejteti, ez a termék segít a leszokásban. Mégis vitatható, hogy ez tényleg használ, vagy csupán egy átverésről van szó. Emiatt döntöttünk úgy, hogy részletesebben megvizsgáljuk a Zerosmoke-ot hogy valódi tapasztalatokat közölhessünk.

Ár kiderítése     Fogyasztói termékértékelések megjelenítése

Mi az a Zerosmoke?

Számtalan olyan termék van piacon, amelyek a dohányzásról való leszokást segítik. A tapaszoktól, rágógumiktól, bonbonoktól, különféle gyógynövényektől kezdve a kevésbé káros elektromos cigarettákig. De itt van a különleges Zerosmoke mágnes is. Ezt a speciális mágnes szettet a fül biológiailag aktív pontjaihoz kell tapasztani.  Bizonyos értelemben, ez olyasmi, mint az akupunktúra.

A Zerosmoke egy innovatív módszer a nikotinfüggőség leküzdésére. A készlet két darab mágnesből áll, amelyeket a fül bizonyos pontjára kell tapasztani, ezáltal pedig csökken a nikotin iránti vágy. Érdekessége, hogy a biomágnes 24 karátos arannyal van bevonva, amely természetes vezetőként működik, megvédve használóját az allergiás reakcióktól.

Hogyan kell használni a terméket?

Ne aggódj, nem bonyolult. A gyártó részletes leírást ad a használatáról. Csak kövesd az alábbi lépéseket.

  • Fogd meg a mágneseket óvatosan az ujjbegyeiddel
  • Helyezd a mágnes kisebbik darabját a füled elülső részére
  • Ezután csatold a nagyobbik mágnest a fül hátulsó részére

A mágnesek tökéletesen tartják egymást, ezért nem esnek le. A rögzítés csak pár percet vesz igénybe.  A szakértők aurikuloterápiának nevezik ezt a módszert. Nem újdonság, a módszer egészen a múlt század közepére vezethető vissza. Mint mindannyian tudjuk, a fülkagylón fontos pontok találhatóak, melyek közvetlen kapcsolatban vannak a fájdalomérzettel és bizonyos szervekkel. Ha megnyomjuk a megfelelő pontokat, megszabadulhatunk nem csupán a fájdalomtól, de a cigaretta iránti vágyakozástól is. Minden csomag két darab mágnest tartalmaz. Bizonyos helyzetben a biomágnesek serkentik a nyomás növekedését, melynek következtében a neuronok természetes kapcsolódását megszakítják, és ezáltal segítenek a függőség elleni küzdelemben.

Túl egyszerűnek tűnik? Észben kell tartanod, hogy ez egy alternatív módszer. A gyártó garantálja a sikert, mégis, az alternatív módszereket fenntartással kell kezelni. Különböző sebeséggel hat mindenkire.

Milyen gyorsan hat a Zerosmoke?

Ez is teljesen egyedi. A gyártó biztosít arról, hogy 25 napon belül megszűnik a cigaretta utáni sóvárgás; a sikerarány 93% a terméket használók körében.

Hol lehet megvenni?

A Zerosmoke-ot a gyártó hivatalos oldalán keresztül lehet megvásárolni. Jelenleg a gyártó 50% kedvezményt biztosít a termékre. Biztos lehetsz benne, hogy az eredeti terméket kapod. Ezek a mágnesek máshol is kaphatóak, már csak az a kérdés hogy vajon eredetiek-e. Jelenleg a termék gyógyszertárakban nem kapható.

Talán azt gondolod, hogy ez a termék túl sokba kerül, de a kedvezményes ár elfogadható. Próbáld meg kiszámolni, hogy mennyit költesz havonta cigarettára. Lehet, hogy mégis megéri, nem?

Mik a vélemények és tapasztalatok a termékkel kapcsolatosan?

Érdekelt minket, hogy mit tapasztaltak azok, akik kipróbálták. A vélemények nagyon eltérőek. Találtunk egy beszélgetést, ahol a felhasználó azt taglalja, hogy ez egy átverés, és az egyetlen hatása a fülfájás volt. Másrészről vannak olyanok, akik esküsznek erre a módszerre. Ők méltányolják az egyszerű használatot, diszkrétséget és a valódi hatást, amely előbb-utóbb érezhető.

Néhány orvos úgy tűnik, egyetért abban, hogy a fülkagyló akupunktúra nem mindig hatásos a dohányzásról való leszokásban és az eredmény egyénfüggő. Más, hagyományos akupunktúrához hasonlóan valakinél azonnal hatásos; másoknak hosszabb ideig kell várniuk. Úgyhogy te magad kell, hogy kipróbáld. A Zerosmoke érdekes ajándék lehet azok számára, akik régóta dohányoznak és szeretnének leszokni.

Vélemények

Zerosmoke
4.9 Összesen
Előnyök
  • könnyű használat
  • viszonylag alacsony ár
  • nincs mellékhatás
  • megszüntetik a dohányzás mellékhatásait
Hátrányok
  • néhány ember számára kényelmetlen lehet a mágnes a fül mögött
Minőség
Hatás
Alkalmazás
Ár

További értékelések megjelenítése     Tovább a forgalmazó hivatalos honlapjára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.